Te voy a matar, mamá

D'Eduardo Rovner
Te voy a matar mamá
Te voy a matar mamá
Te voy a matar mamá
Comparteix:
Te voy a matar mamá

14

gener
Fitxa tècnica i artística
Autor: Eduardo Rovner
Direcció: Francesc Amaro / Alberto Díaz
Interpretació: Verónica Pallini
Disseny de llums: Eric Rufo
Vestuari: Alessandra Azzini
Disseny gràfic: Iván Montserrat
Vídeo teaser: Víctor Quintanilla
Gènere: Monòleg
Idioma: Castellà
Duració: 50 minuts
Recomanada a partir de 13 anys

La protagonista, Verónica Pallini, investiga diferents posades en escena convidant a directors, i oferint un gir estètic en cada proposta. La primera versió es va estrenar al desembre de 2016 sota la direcció de Francesc Amaro i en les funcions de març-abril es representarà el treball realitzat amb Alberto Díaz.

Sinopsi

Te voy a matar mamá és el títol original de l’obra. Tracta d’una filla que està esperant la seva mare per matar-la. Parla imaginàriament amb ella. Contradictòriament l’acusa de tot allò que va fer i no va fer, li reclama la falta de afecte i la sobreprotecció, el donar-li massa llibertat i el no deixar-la créixer. Les raons de cada una de les seves decisions, no només respecte ella, sinó també en relació amb el seu pare, la culpa per les seves frustracions. Totes aquestes accions culminen en un fet inesperat. A partir d’aquesta situació la peça intenta esbrinar, amb humor i emotivament, en els sentiments menys racionals i plens de contradiccions d’aquesta relació tant complexa: mare – filla.

Eduardo Rovner, l’autor d’aquesta obra estrenada a Buenos Aires, va animar a Verónica Pallini la realització d’aquest text a Barcelona. Va voler que particularment ella defensés aquest paper.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: