Teatre quotidià

Comparteix:

21

novembre
INFORMACIÓ PRÀCTICA

Del 7 de març al 27 de juny excepte dimarts. 4 d’abril

Dimarts de 19:30h a 21:00h

Professora: Alma Alonso

Sol·licita més informació

  Descripció

  Et poses vermella quan has de fer una presentació pública a la feina? Et fa vergonya parlar en públic? T’agradaria tenir i projectar una imatge més ferma i segura vers els altres? 

   

  A qui va adreçat?

  A totes aquelles persones que vulguin millorar les seves capacitats expressives, tan en l’àmbit laboral com personal, professionals i /o estudiants de lleis, magisteri, emprenedors, comercials, etc…

  Continguts generals

  La nostra vida quotidiana és plena de petites accions dramàtiques i situacions teatrals. En aquest curs, començarem per reconèixer les circumstàncies que les envolten per aprendre com ens podem desenvolupar millor en certes ocasions compromeses. Ho farem a partir de les nombroses eines que ofereix el teatre per vèncer la vergonya i resultar més resolutius en el nostre dia a dia.

  Objectius específics

  • Desinhibició: perdre la vergonya és el primer pas fonamental per al desenvolupament d’una bona expressió pública.
  • Seguretat: assentar una bona base tècnica que permeti a l’alumne oferir una imatge de seguretat (postura corporal, volum de veu i intencions clares)
  • Plaer i diversió: punt culminant per a gaudir aquelles circumstàncies que resulten violentes o compromeses i convertir-les en reptes gratificants.

  Metodologia

  • Escalfament, d’exercicis de connexió i de desinhibició.
  • Jocs de rol play i improvisacions.
  • Escenes dramàtiques i textos individuals d’elaboració pròpia.

  Exemples

  Les situacions a treballar seran aquelles que normalment ens exposen a una situació de representació social on es requereix una certa retòrica. Les agafarem tant de l’àmbit laboral (entrevista de feina, exposició d’un projecte, demanar un ascens o augment de sou…) com social (parlament en una boda o funeral, en una aniversari important, la recollida d’un guardó…).

  Comparteix: