Un patufet que sona

Comparteix:

20

juny
Preus
Adults: 12 € – Anticipada: 10 €
A partir d’1 any: 10 € – Anticipada: 8 €
Informació de l’obra

Idioma: Catalán
Duració: 45 minuts
Edat recomenada: A partir de 2 anys

Fitxa tècnica i artística

Intèrprets: Mariona Sagarra amb dibuixos i il·lustracions projectades de Perico Pastor
Direcció artística:
Mariona Sagarra
Una producció de: Mariona Sagarra

Del 17 al 19 de juny
Divendres 17 de juny a les 18h
Dissabte 18 de juny a les 11h i 18h
Diumenge 19 de juny a les 11h

Sinopsi

El conte del PATUFET és conegut per a tots nosaltres, és de la família i, en aquesta ocasió, el nostre petit protagonista ens passejarà per altres cultures, per altres sons juganers i entremaliats. Es un Patufet amic que sempre té ganes de conèixer coses noves.

Un PATUFET QUE SONA, que té una durada de 45 minuts, és una proposta basada en el conte tradicional català dirigit als més petitons de la família amb la veu de la cantant i creadora Mariona Sagarra i amb les il·lustracions animades sempre evocadores del pintor Perico Pastor, que desgrana algunes cançons que els nens i nenes probablement ja coneixen i d’altres sons on la improvisació vocal i la riquesa sonora fan que el Patufet sigui un petit-gran noi amb molta vida.

La companyia

La veu, el piano i la poesia són la base del seu treball. La seva sòlida carrera musical li ha permès la recerca de noves possibilitats expressives de la veu ja sigui amb elements electroacústics, multiefectes o simplement polifonies vocals. A partir del seu rol de cantant, es relaciona amb altres experiències artístiques que la porten a actuar com performer.

Generadora de molts projectes artístics i inquieta per a col·laborar amb altres músics i sobre tot amb artistes d’altres àmbits com la dansa, la poesia, el teatre o les arts plàstiques, té constància d’un bon bagatge escènic.

Cantant de formació clàssica, fa la carrera de cant amb María del Carmen Bustamante en el Conservatori del Liceu i amb Lucia Meewsen en Harlem (Holanda). Durant tres anys perfecciona els estudis en el Sweelinck Conservatorium d’Amsterdam i assisteix a la Guildhall School of Music de Londres. Ha actuat en molts teatres i festivals nacionals i estrangers.

És compositora d’obres per a banda simfònica, quintet de metall, música instrumental i vocal…. Compagina la seva carrera artística amb la tasca pedagògica. Ha estat convidada a actuar al Carnegie Hall de Nova York. Te 8 discs al mercat a part de moltes col.laboracions discogràfiques d’altres artístes.

Comparteix: