Un tren petitó

Titelles Pamipipa
Nines sobre el tren Un tren petitó Titelles Pamipipa
Nina cotxe vermell Un tren petitó Titelles Pamipipa
Pere actor Un tren petitó Titelles Pamipipa
Comparteix:

16

desembre
Preus
Adults: 11 € · Anticipada: 10 €
A partir d’1 any: 9 € · Anticipada: 8 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

Fitxa tècnica i artística

Idea original i creació: Mar Gascó Bernadó
Direcció: Titelles Pamipipa
Interpretació: Mar Gascó i Pere López
Disseny d’il·luminació: Pere López
Tècnic en gira: Pere López
Escenografia i titelles: Mar Gascó
Disseny de vestuari: Mar Gascó
Producció: Titelles Pamipipa
Disseny de so: Flostis Escènics

De l’1 al 30 de gener
Dimecres 5 a les 11h i 12h
Dissabte 8 a les 11h i 12h
Diumenge 9 a les 11h i 12h
Diumenges 16, 23 i 30 a les 11h, 12h i 17h

Sinopsi

Un tren petitó: estrena Titelles Pamipipa! El nou espectacle de la companyia de musicosetes i cançons per a infants de 0 a 3 anys!

T’agrada jugar? A la nostra casa de nines, hi viu en Patufet i la Margarideta. També tenim una cuineta, un cotxe de bombers i un tren petitó que camina sense por. Un dia el tren petit que fa tit-tit es va cansar, va deixar la via i a la mar se’n va anar… a somniar.

Joguines, titelles, sons, melodies i cançons es combinen i s’entrellacen per a explicar una història, que convida a jugar, explorar i a començar nous camins amb confiança. Les melodies són tradicionals tocades en directe amb acordió, flauta travessera, flauta dolça i nunut. Les cançons també són tradicionals i el text parlat s’inspira en rimes, cançons, dites, endevinalles i poesies.

Un tren petitó és un espectacle de musicosetes: cançons i titelles especialment pensat per a infants de 0 a 3 anys.

 

Gènere: Titelles i cançons en directe
Idioma: Català
Duració: 30 minuts
Edat recomanada: 0-3 anys

La companyia

Titelles Pamipipa és una companyia d’arts escèniques especialitzada en espectacles de cançons i titelles per a nadons i primera infància. Van estrenar el seu primer espectacle l’any 1999 i des de aleshores ençà els seus fundadors, Mar Gascó i Pere López, s’hi dediquen de ple. La Mar Gascó, actriu i cantant, és qui canalitza les idees, interpreta i dirigeix els espectacles. També construeix els titelles, tria els vestuaris i esbossa l’escenografia. El Pere s’ocupa de la música i les “coses tècniques”.

Tots dos aposten per les arts escèniques de petit format fent servir un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere fan referència a la seva manera de comunicar-se amb els nens i nenes de 0 a 3 anys a través del teatre, la música i la poesia, tenint sempre en compte els interessos que requereix aquest públic tant especial.

Comparteix: