Interpretació en cinema 2: taller de curtmetratge

Cinema 2
Comparteix:
Cinema 2

18

agost
Informació pràctica
Horari: Dijous de 20 a 22h. Últimes places!
D’octubre a juny.
Demanar informació

  Objectius del curs

  L’objectiu principal del curs és formar a l’alumne en el llenguatge de la càmera i proporcionar-li eines vàlides pel seu treball com a actor o actriu en produccions audiovisuals de tota mena: cinema, sèries, curtmetratges, publicitat… El segon objectiu és confrontar a l’alumne a un guió audiovisual i mostrar-li tota la complexitat del procés de creació d’una pel·lícula des del punt de vista actoral però sense oblidar els aspectes tècnics.

  Per últim, l’alumne o alumna que acabi la seva formació en Interpretació en cinema a L’autèntica disposarà del seu propi videobook amb una selecció de les millors escenes gravades durant els dos anys de formació, amb el que podrà presentar-se al món professional.

  Així mateix, tots i totes les alumnes passaran a formar part de la base de dades de la productora audiovisual de L’autèntica i es podrà comptar amb ells per a futurs projectes professionals.

  Continguts generals

  • Guió de curtmetratge
  • Construcció de personatge
  • Producció de curtmetratge
  • Rodatge de curtmetratge

  El curtmetratge realitzat durant el curs serà presentat a l’edició anual del Festival de Cinema i Teatre de L’autèntica i proposat per la seva selecció a diferents festivals tant nacionals com internacionals.

  Requisists d’accés

  Es requereix formació prèvia en actuació davant la càmera o haver realitzat prèviament el curs d’Interpretació en cinema 1 de L’autèntica.

  Comparteix: