No entenc els homes

Una obra de Teatre Documental de Verónica Pallini
No entenc els homes 1 - Lara M.Pascual
No entenc els homes 2 - Lara M.Pascual
No entenc els homes 3 - Lara M.Pascual
No entenc els homes 6 - Lara M.Pascual
Comparteix:

29

març
Fitxa tècnica i artística

Autoria i direcció: Verónica Pallini

Intèrprets:

Carles Anglada
Jordi Gil
Javier Osuna
Miguel Poch
Ángel Serna
Sebastià Tomás

Disseny de llums: Mattia Russo
Agraïments: Alejandro Nató, Silvia Najul, Mario Maeso, Martin Moura, Guillermo Aguilar, Xavier Montañe, Leo Daiuto, Tomàs Bayo, Víctor Quintanilla i Vivi Tellas.

Art gràfic: Carlos Daniel Aguilar

Premsa i comunicació: 
Marta Fernández Martí

És una producció de L´autèntica Teatre

Amb el suport:

Departament de cultura

TEMPORADA 2022-23
A partir del 2 d’octubre,
Diumenges a les 19 hores

Sinopsi

No entenc els homes
Una obra de teatre documental sense actors professionals sobre què significa ser home, explicada per homes

Què els passa als homes davant el context actual? Com se senten en un moment històric on la seva figura està al punt de mira i comença a esquerdar-se?

Aquest espectacle no pretén donar respostes tancades sobre el tema sinó generar disparadors i interrogants que ens permetin pensar-nos des d’altres llocs socials possibles.  

No entenc els homes va de sentiments, resistències i contradiccions. És una obra de teatre documental que evidencia com es perceben els homes a ells mateixos, i on el 98% del text escènic són els relats dels participants d’una investigació de llarga durada amb un enfocament antropològic.

Verónica Pallini ha realitzat més de 30 entrevistes a homes cisgènere en les ciutats de Buenos Aires i Barcelona, 5 focus groups amb, aproximadament, 50 participants en total, entre ambdues ciutats. A Barcelona, s’han convocat dos laboratoris de treball en els quals es va plasmar en un pla performatiu i teatral el que es va reflexionar en les trobades.

Després de deu mesos d’assaig i treball entre la directora i els intèrprets,  neix aquesta obra de teatre documental que intenta obrir un espai on els homes relatin les seves vivències individuals i col·lectives.

Sortim a prensa:

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: