No hay lugar para ausencias

no hay lugar para la ausencia lautentica teatro
no hay lugar para ausencias produccion l'autentica teatro
no hay lugar para ausencias produccion l'autentica teatro
no hay lugar para ausencias produccion l'autentica teatro
Comparteix:
no hay lugar para la ausencia lautentica teatro

06

agost
Precio
Alumnes L’autèntica: 6 €
Precio general: 10 €
Fitxa tècnica i artística
Gènere: Drama
Idioma: Castellà
Durada: 60 minuts
Recomanada a partir de 13 anys
Direcció: Jorge Yamam-Serrano i Adrià Olay
Interpretació: Pablo Pérez, Pilar Cortada, Alejandra Mañas, Marta Carbonell, Pablo Joseph i Ángela Cavaller
Selecció musical: Pablo Pérez
Fotografia: Marc Navarro
Disseny de llums: KD (Karla D. Mantuano)

 

Una producción de L’autèntica con el apoyo de  Generalitat de Catalunya — Departament de Cultura

Del 24 al 26/09/2021
Divendres, 21:30 hores
Dissabte, 21:30 hores
Diumenge, 20:00 hores

No hay lugar para ausencias neix en el curs de Muntatge i posada en escena 2020-2021 impartit i dirigit en L’autèntica teatre per Jorge Yamam-Serrano i Adrià Olay.
En aquest procés han participat sis intèrprets amb diferents punts de partida, amb múltiples experiències i bagatges posats al servei del treball.
Per a la producció de l’obra s’ha experimentat amb la creació de relacions familiars entre els actors; explorant com cadascun de nosaltres, com a individus, estem en una cerca constant d’un lloc; un lloc que sentir com a nostre.
D’això parla el text escrit per Jorge i Adrià , de la família i els desitjos que tots anhelem i compartim.

Sinopsi

“La vida és que et passin coses”, increpa Victoria a les seves tres filles. Les successives generacions conviuen les unes amb les altres, però rares vegades es troben veritablement. Sol semblar-se a un diàleg de sords. Les lliçons que unes van aprendre no serveixen per a les proves que han de superar les altres. I els assoliments dels quals presumeixen unes a ulls de les altres resulten tares.

Els Requesens són una família bé que, sense saber com ni per què, de la nit al dia se sorprenen a si mateixos trobant-se realment malament.
La seva història és la de la nostra societat. Les inclinacions ens sostenen, els desitjos ens mouen, i, un bon dia, quan més a prop crèiem estar dels nostres somnis, ens descobrim preses dels nostres propis paranys.

Mentrestant, anem desenvolupant el subtil art de viure cada moment que ens toca d’aquest present esquiu i fugaç.
La vida és que et passin coses, i sobretot, que tu no passis d’elles.

Adrià Olay

adria olay

Actor, director i formador. Graduat en Art Dramàtic en el Col·legi del Teatre (Barcelona).
Realitza cursos de veu, clown, escenes de Shakespeare, mètode Stanislavsky i Coaching, amb professors com Julio Manrique, Jordi Godall i Jon Davison. Format en tècnica Meisner i fundador de les companyies deliri Teatre i Col·lectiu La Santa. Ha participat com a actor i director en diversos muntatges teatrals. És a més professor de teatre per a nens i adolescents en ETC de Castellar del Vallés, a l’escola ESPAI ART i en Gestual, Barcelona.

 

Jorge Yamam-Serrano

jorge yamam-serrano

Inicia els seus estudis combinant Art Dramàtic i Audiovisuals a Barcelona. Com a actor desenvolupa la seva carrera en pel·lícules com “REC” de Jaume Balagueró i Paco Plaza, “Diario de una ninfómana”, “Orson West”… Ha actuat amb La Cubana, amb Sergi Belbel en el Teatre Nacional de Catalunya, en la companyia de Josep Pere Peyro amb diverses obres en gira internacional. Treballa amb el col·lectiu de teatre en espais no convencionals Teatre de PROP en el qual entra produint i protagonitzant “Fando i Lis”, nominada als premis Max. En l’àmbit de la creació comença amb una peça teatral en aparadors comercials “Ctrl-em”. Fongui la companyia La Roda i escriu i dirigeix l’obra “Que vaya bonito” (premi Moritz-FiraTàrrega 2012, finalista-nominada millor espectacle revelació premis MAX 2014). També escriu i dirigeix l’obra “El Lloc” i les peces de teatre documental “Columbine at sun” i la reeixida “CAMARGATE”. Recentment en gira amb l’obra de creació col·lectiva amb la companyia mexicana Vaca 35 “Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido” fent temporada a la Sala Villarroel de Barcelona i en Les Naus del Teatre Español a Madrid.
Va estrenar en el Teatre Lliure l’obra “La Revelació” produïda pel Festival Grec de Bcn.

AF LOGO AUTENTICA

L’autèntica és escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d’història a la ciutat de Barcelona.
L’autèntica forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques.
L’autèntica està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l’àmbit educatiu.
La seu de L’autèntica està situada al número 18 del carrer de Martí, al barri de Gràcia de Barcelona.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: