Cartellera

L’autèntica compta amb una programació especialitzada dirigida a la primera infància de 0 a 6 anys, amb propostes d’alt nivell estètic i cuidant el contingut pedagògic. Ofereix les primeres experiències Teatrals als més petits, així com un espai de creació i exhibició per a companyies especialitzades en aquesta franja d’edat. La programació dirigida a la primera infància es remunta a la fi de l’any 2013 amb la programació de la primera obra de la companyia Aboon Teatre que va realitzar la residència en Porta4, des de llavors som referència a Barcelona.

Creacions própies adreçades a públic adult per a l’estrena a L’autèntica amb gira i presentació a fires i festivals d’arts escèniques. Les produccions tenen caràcter de laboratori pel seu propi procés de creació i fins a la seva mostra final. Creacions pròpies amb base en investigació social i antropològica com a línia per crear la dramatúrgia per a partir d’aquí crear la posada en escena.

Al març de l’any 2020 es fa el canvi de nom de la sala/escola perquè aquesta nova trajectòria sigui més tangible, amb més visibilitat i que vagi concorde tant amb la renovació física del mateix espai com amb la nova línia de programació. Porta4 ara és L’autèntica. Des de 2011 forma part d’ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya) i des de 2018 de La Red de Teatros Alternativos.

La programació de L’autèntica compta amb el suport de:

Institut de Cultura     

Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte.
plan de recuperación, transformación y resilencia

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU.

Espectacles anteriors