La lluna la pruna

Cia. Mercè Framis
foto_La+Lluna+La+Pruna_+Lluna (2)
la lluna la pruna_merce framis_lautentica teatre_00
teatre ombres companyia merce framis
la lluna la pruna_merce framis_lautentica teatre_01
la lluna la pruna_merce framis_lautentica teatre01
Comparteix:

08

gener
Preu
Adults: 12 €
A partir d’1 any: 10 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

Informació de l’espectacle

Gènere: Ombres xineses
Duració: 30 minuts
Edat recomanada: D’1 a 5 anys

Fitxa tècnica i artística

Creació i disseny : Mercè Framis
Diàlegs: Mercè Maure
Actriu manipulació: Mercè Framis
Manipulació i assistent escènic: Olga Olveira
Enregistrament musical:
Versió Musical: Joan Saura
Cantant: Anna Subirana
Construcció del teatret: Tero Guzman
Confecció del frontal: Pilar Albadalejo
Direcció: Mercè Framis

Del 13 al 15/01/2023
Divendres a les 18h
Dissabte a les 11h, 12h i 17h
Diumenge a les 11h i 12h

Sinopsi

Aquest és un espectacle pensat per introduir als més petits al món del teatre i els titelles. La Lluna La Pruna és un recull de poemes, cançons i embarbussaments. L’espectacle il·lustra amb imatges, música i petites dramatitzacions; cançons i poemes que formen part del incipient bagatge cultural dels més petits. Juga amb elements coneguts dels nens i nenes: melodies, ritmes, cadències que identifiquen sense dificultat; això desperta el seu interès i alhora els facilita la comprensió.

La posada en escena és presenta com un seguit de petites històries independents, que s’encadenen subtilment. Cada un dels poemes, cançons i embarbussaments es presenta com una petita història dramatitzada que potència, dona èmfasi a l’argument i facilita la seva comprensió.

La companyia

Poques vegades es pot apreciar tan bé el valor d’un treball teatral com en els espectacles d’ombres de Mercè Framis, que barregen amb agudesa els ingredients textuals, plàstics i musicals, a fi d’encarnar la bellesa d’un pensament capaç de parlar-nos dels éssers humans, amb delicadesa, generositat i infinita lucidesa.

A través de la llum, del moviment dels colors, de l’harmonia de les línies, les seves obres són una resposta poètica i simbòlica a les preguntes existencials, ètniques i socials que es fan tant els adults com els més petits: preguntes eternes que aquí obren finestres a horitzons immensos on tota l’historia del món apareix en clar-obscur: les nostres identitats individuals i col·lectives, els nostres contes, llegendes i mitologies en els quals l’imaginari se’ns presenta com a ensenyança popular.

El llarg recorregut professional de Mercè Framis, la seva rica experiència en la pluridisciplinarietat, fan d’aquesta personalitat de sensibilitat i d’enginy, una artista que a casa nostra és, sens dubte, una brillant referència en les arts de les marionetes i de les ombres.

Comparteix: