Lorca per a nadons. Luna de pergamino.

Luna de pergamino, Lorca per a nadons
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (5)
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (7)
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (4)
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (3)
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (2)
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (9)
LUNADEPERGAMINO_FACTORÍALOSSÁNCHEZ (8)
Luna de pergamino és una obra per apropar Lorca als nacons. És la cerca del misteri que tenen totes les coses (objectes, paraules, olors) i que García Lorca va convertir en poesia.
Comparteix:

14

novembre
Preus

Adults: 12 €
A partir d’1 any: 10 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

Informació de l’espectacle

Gènere: Teatre d’objectes
Textos: Federico García Lorca
Durada: 35 minuts
Edat recomanada: 0 – 5 anys

Fitxa tècnica i artística

Autor i intèrpret: Rafa Sánchez
Direcció: Rafa Sánchez
Disseny d’escenografia: Chass Lllach
Disseny de vestuari: Chass Lllach
Confecció del vestuari: Vestir l’Època Barcelona
Assessorament guia neurodiversitat: Marta Roig
Disseny guia neurodiversitat: Anna Fonollosa
Disseny gràfic cartell: Anna Fonollosa
Producció: Factoría Los Sánchez

Del 3/11 al 10/12/2023
Dissabte a les 11h, 12h i 17h
Diumenge a les 11h i 12h

Lorca per a nadons és la cerca del misteri que tenen totes les coses (objectes, paraules, olors) i que García Lorca va convertir en poesia.

Aquesta obra s’estrena en exclusiva a L’autèntica Teatre.

Sinopsi

Federico García Lorca va dir: “¿Pero qué diré yo de la poesía? ¿Qué diré de estas nubes, de este cielo? Mirar, mirar, mirarle y nada más. La poesía puede estar esperándonos en el agua de la fuente, subida en la flor de un olivo, puesta a secar en la tela blanca de una azotea. La poesía es una cosa que camina por las calles. Que se mueve, que pasa a nuestro lado. Todas las cosas tienen su misterio y la poesía es el misterio que tienen todas las cosas“.

Com es transforma una pandereta en “luna de pergamino”?
Com passa la lluna a convertir-se en un “ajo de agónica plata”?
I el vent, com es torna “verde… que te quiero verde”?

Viatjarem per l’univers Lorquià imaginant com seria el seu taller de metàfores que transformava els objectes quotidians en imatges, paraules, sons i olors poètiques. Així d’un calaix pot sortir la olor del gessamí. Amagada a un pou pot sortir la lluna. I l’aigua por transformar-se en una cançó de bressol per a adormir a un nadó.

Picto-guia per a nens amb TEA

Factoría los Sánchez i The Imaginary Landscape Factory s’han unit per crear una emotiva picto-guia d’anticipació de Luna de pergamino per a nens amb TEA. El projecte, elaborat per Marta Roig, ofereix suport als petits lectors, amb les màgiques il·lustracions i disseny gràfic de l’artista Anna Follonosa. Una eina molt poderosa per explorar l’univers de l’espectacle.

La companyia

Factoría los Sánchez gaudeix d’una extensa trajectòria, que es remunta al 2013. Han elaborat 4 espectacles per a nadons, els quals els ha permès anar depurant el seu llenguatge escènic sense perdre mai el risc en cada nova peça. La companyia defensa que “als bebès no cal percebre’ls com a mancances, sinó com a misteris”.

El 2013 Factoría los Sánchez coprodueix amb Imaginary Landscape Factory la seva primera obra per nadons XUP-XUP, amb la qual va realitzar una gira arreu de l’estat espanyol amb més de 400 actuacions en diferents ciutats.

El 2015 estrenen Shhh…el col·leccionista de sons, també per a nadons, sense text i amb música en directe amb el que estem com a companyia resident per espectacles educatius i familiars a la Fundació Miró el març de 2017.

El 2017 també porta als escenaris Tocatico-tocatà [carles santos per a nadons!] amb música de Carles Santos, premi de la Mostra de teatre d’Alcoi 2017, amb actuacions entre d’altres al festival de música contemporània ENSEMS, a FETÉN, al Palau de la Música Catalana, MADFERIA, i al Mercat de les Flors dintre del GREC 2018.

Comparteix: