OH, UH, AH, EI !! Terra·Aire·Foc·Aigua

Oh,uh,ah,ei! Núvols L'autèntica
Oh,uh,ah,ei! L'autèntica
Copia de oh-uh-ah-ei-Terra·Aire·Foc·Aigua-produccio-lautentica (1)
Comparteix:

21

novembre
Preus
A partir d’1 any: 7€ (preu únic)
Fitxa tècnica i artística

Idea original: Verónica Pallini
Creació: Jordi Teixidó
Música: Santi Vilanova

Veus: Biel i Miranda Teixidó

Una producció de L’autèntica amb el suport de:

20/01/2023
17 hores

Una instal·lació audiovisual…
Un viatge lúdic pels elements de la natura.
Una experiència col·lectiva… on compartim, juguem i ballem!

Instal·lació audiovisual + discoteca
Idioma: Català o Castellano
Duració: 40 minuts
Recomanada d’1 a 5 anys

Sabies que l’aigua mulla i l’aire és transparent? Que el foc escalfa i fa llum! I que la terra pot ser rugosa i d’altres vegades més fina? A la terra, fins i tot, s’hi poden plantar bròquils! Hi havia una vegada quatre elements de la natura que jugaven entre ells i, a través de sons, colors i textures, feien possible la vida. Si vols descobrir per on volen les papallones, a on és que es planten les flors i com fa el so de la pluja,vine a capbussar-te amb nosaltres i fem possible aquest viatge.

L’autèntica és escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 16 anys d’història a la ciutat de Barcelona. L’Autèntica forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques.


Verónica Pallini

Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (Excel·lent Cum Laude per unanimitat).
Actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.
Especialitzada en pedagogia teatral explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L’any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix L’autèntica, abans Porta4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d’exhibició. Així mateix, fa classes en l’àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats continuades com actriu i directora teatral.

 

Jordi Teixidó

Desenvolupa diferents activitats relacionades amb l’audiovisual i les arts escèniques. Ha treballat com a actor, ha col·laborat en la direcció d’espectacles de dansa, ha escrit textos per a espectacles i guions per a programes infantils de TV.
És realitzador de vídeos, tant de creació pròpia com relacionats amb l’art i la cultura, treballant per a televisions i per a institucions i particulars, fent promoció d’espectacles de dansa, circ i teatre i altres esdeveniments culturals.
Escriu guions per al programa infantil “Mic”, de Televisió de Catalunya, i grava i edita peces curtes per al mateix programa. Paral·lelament ha presentat diversos mappings, en superfícies poc usuals i sempre amb la intenció de crear productes aptes per tots els públics.

 

 

Comparteix: