Teatre jove

Teatre jove
Comparteix:
Teatre jove

15

agost
Teatre 2 (de 12 a 15 anys)
Horari: Dijous de 18h a 19:50h (ATENCIÓ! Canvi d’horari)
Classe oberta: 23/09/2021 (Cal fer la inscripció per assistir)
Teatre 3 (de 16 a 18 anys)
Horari: Dijous de 18h a 19:50h
SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

  Descripció

  En els escenaris s’evoquen sentiments, vivències, pors, passions, ideals i sensacions que totes les persones tenim diàriament. És una manera viva d’explicar històries, de comunicar-se i de fer-se entendre. El curs té el repte d’aconseguir potenciar, d’una forma lúdica i intensa, la capacitat de transmetre emocions a partir d’improvisacions i textos, a través del cos, el gest i la veu de manera que, a poc a poc i d’una forma divertida, es vagin adquirint les bases de les tècniques interpretatives. Una experiència per treballar en equip, debatre, crear i exterioritzar inquietuds.

  Continguts generals

  • Treball corporal i moviment.
  • El fet teatral com a tècnica expressiva.
  • Tècniques d’improvisació en teatre.
  • Muntatge d’obra dins de la Mostra de Teatre Jove.

  Les classes tenen una durada de dues hores i tenen una dinàmica de taller pràctic. Es divideixen en dues parts fonamentals:

  • Desenvolupament expressiu del cos: possibilitats i qualitats del moviment expressiu i reconeixement de la veu.
  • Introducció del llenguatge teatral: Es treballa sobre els eixos fonamentals del fet teatral, la improvisació, les nocions de bàsiques de la situació dramàtica i s’incorpora text.

  Resultats previstos

  En finalitzar el curs els participants tenen incorporada l’experiència vivencial del teatre i compten amb els elements fonamentals de l’exploració teatral. En finalitzar l’any, s’estrena l’obra que han preparat al llarg de l’any dins de la sala de L’autèntica. Els alumnes poden continuar la seva formació en els cursos de L’autèntica.

  Sorry, no posts matched your criteria.
  Comparteix: