XUP XUP

de Factoría Los Sánchez & Imaginary Landscape Factory
2_XUP XUP
5_XUP XUP
1_XUP XUP
6_XUP XUP
Comparteix:

21

novembre
Preu
Adults: 12 €
A partir d’1 any: 10 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

Informació de l’espectacle

Gènere: Teatre d’objectes. Sense text.
Durada: 35 minuts
Edat recomanada: De 0 a 5 anys

Fitxa tècnica i artística

Dramatúrgia: Rafa Sánchez
Composició música original i Interpretació en directe: Juanjo Villarroya
Interpretació: Anna Fonollosa, Rafa Sánchez i Juanjo Villarroya
Escenografia i Atrezzo: Anna Fonollosa
Producció: Factoría Los Sáncez & Imaginary Landscape Factory

Temporada 2022-23
Dissabte 21 de gener a les 11:00h, a les 12:00h i a les 17:00h
Diumenge 22 de gener a les 11:00h i a les 12:00h

Sinopsi

L’olla comença a fer “Xup-xup”… Amb els mínims ingredients, la poètica dels objectes i la música en directe, es dóna vida a cadascun dels elements que participen en l’elaboració d’uns spaghettis. Una reivindicació del joc fet amb els elements més propers i quotidians. Un plat ple de sorpreses… preparades a la cuina de Factoría Los Sánchez i Imaginary Landscapte Factory.

La companyia

Imaginary Landscape Factory (Juanjo Villarroya i Anna Fonollosa) es dedica a crear paisatges: sonors i físics, des de 2008. Música per a publicitat, videojocs i cinema i en la part tangible: disseny gràfic, escenografies i arquitectura.

Factoría Los Sánchez neix la primavera del 2006. És un somni complert:”Els Sánchez” és l’adjectiu que reben dos dels fundadors de la companyia, els germans Sera Sánchez i Rafa Sánchez.

L’esperit crític, l’humor, la ironia i la senzillesa són els pilars bàsics amb els quals la companyia comença la seva marxa teatral amb l’espectacle L’home que va intentar creuar el Titicaca (2006) un text àcid i mordaç de Sera Sánchez. Aquesta és precisament la fórmula de la companyia: un tema que ens motiva, una posada en comú d’idees i imatges, l’elaboració d’un text per part de Sera i el treball de recerca en els assajos de Rafa.

El 2008 vam estrenar El Candidat, una obra sobre la classe política, que té un gran èxit de crítica i públic. El 29 de maig de 2009, Factoria Los Sánchez estrena el seu espectacle: Educador social a Alaska, basada en el bloc de el mateix títol. L’obra narra les peripècies de Quique, un educador social perdut en uns serveis socials entre Extremadura i Alaska.

Alguns dels escenaris on han cuinat: , Festival Mim de Sueca (2016 – València), Mostra Internacional Titelles Vall D’Albaida (2015), Teatro Real Calos III (Aranjuez), Centre AAEE El Canal (Salt), Kunarte Teatro Paraíso (Vitoria), Benicàssim (Teatre Municipal)

Comparteix: